Hus og Hytter i Vågå

Under finn du eit knippe av boliger og hyttetomter til sal i Vågå. Skulle du kanskje ønskje å leige ein bolig, eller få meir informasjon om andre boligar til salgs, så kan du ta kontakt med vår bygdeambassadør Tora Sandbu direkte. Sjekk også ut boliger til leie på finn.no og boliger til salgs på finn.no

Kvarbergåsen

På Kvarbergåsen i fjellbygda Vågå er du fri til å skape livet du draumer om. Saftige grønsaker i hagen, bær i skogen, småviltjakt frå dørhella eller solrike kveldar med panoramautsikt over Jotunheimen. På eventyrlege Kvarberg er moglegheitane uendelege og valet berre ditt. Her er nokre smakebitar frå det kompakte bygdelivet – innan ein radius på tre kilometer.

http://www.kvarberg.no/

Sjodalen fjellgrend

Sjodalen Fjellgrend har romslige tomter med nøkkelferdige hytter. Våre utvalgte samarbeidspartnere bygger hytter med fokus på kvalitet, praktiske løsninger, og god håndverksmessig utførelse. Slik forener vi tradisjonelt håndverk med moderne løsninger.

https://sjodalen.no

Lemonsjøen hyttegrend

 

Lemonsjøen ligger i et område av fjellnorge som fortsatt kan vise til fire spennende årstider som skaper opplevelser for hele familien. Området er i stadig utvikling. Hytten din på Lemonsjøen er et flott utgangspunkt for toppturer i umiddelbara nærhet. Her kan du fiske i utallige fjellvann og elver. Du kan bestille rideturer – både korte og lengre turer i fjellet. Du kan ha på deg sykkelhjelmen og forsøke en av mange sykkelstiene. I Sjoa kan du rafte. Velkommen til opplevelsen av ro og avkobling sammen med aktiv livsstil!

http://www.lemonsjoen.no

Stutarhaugen – Hyttefelt

 

Stutarhaugen hyttefelt ligg fritt og fint i fjellet mellom Lalm og Heidal. Med flottutsikt mot omliggande fjellområder og lang solgang. Eit fantastisk turterreng bådesumar og vinter

Sjå annonsa her